Plata prin SMS
Home/Plata prin SMS

Plata prin SMS

Plata prin SMS se poate efectua în acest moment din rețelele Digi, Orange, Vodafone și Telekom.

Pentru a putea efectua plata prin SMS trebuie sa aveti un cont pe www.odho.ro

Daca nu aveți un cont și doriți să achiziționați un serviciu va trebui sa faceti comanda serviciului dorit. În formularul comenzii se va creea automat si contul pe www.odho.ro

Instructiuni pentru efectuare plata prin SMS

● Autentificativa pe www.odho.ro la Login.

● Dați click pe: Butonul "Încarca contul cu SMS" pentru a încarca contul cu necesarul dorit.
Minim in cont 1 Euro
Maxim in cont 200 Euro
Tarife de incarcare 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20 Euro

● Alegeți rețeaua din care doriți să efectuați plata.

● Dupa ce ați ales rețeaua va trebui sa alegeți suma. În cazul în care totalul pe care trebuie sa îl achitați este (si vă dau un exemplu) 15 euro va trebui sa efectuați aceasta operatiune de 2 ori. O data alegeți suma de 10 Euro și încărcați contul trimițand sms la numarul aferent pentru 10euro (dupa ce introduceți codul de confirmare) după care faceți același lucru doar că in loc de 10 Euro alegeți 5euro și încărcați contul trimițând sms la numarul aferent pentru 5euro (dupa ce introduceți codul de confirmare).

În momentul în care alegeți reteaua de telefonie și suma aferentă o să apara un mesaj de informare ce cuprinde numele cuvântului cheie pe care trebuie sa îl trimiteți în mesaj și la ce numar trebuie să trimiteți.

Începând cu 01.01.2019 se va perce comision 1 euro per tranzacția SMS. Astfel daca trimiteti sms pentru 5 euro în contul de pe odho.ro vor intra 4 euro.

Exemplu: Se alege operatorul de telefonie Vodafone si suma de 5 euro.Se va trimite la numarul 7415 cu textul odhro.Se va primi un mesaj pentru confirmare.Pentru a confirma comanda se va trimite un mesaj cu textul “odhro da” fara ghilimele la numarul 74150.

După trimiterea fiecărui SMS veți primi un cod de acces. Toate codurile de acces primite trebuiesc introduse în campul de “Verificare Cod” pentru a încarca contul dumneavoastra cu valoarea aleasa.

Începand cu 01.01.2019 se va perce comision 1 euro per tranzacția SMS. Astfel daca trimiteti sms pentru 5 euro in contul de pe odho.ro vor intra 4 euro.

Atenție: Păstrati codurile de acces până vi se activează comanda. În cazul in care nu se încarca contul (se poate intampla) si nu le aveți salvate în telefon sau notate comanda NU vi se va activa. Practic vi se vor cere din nou codurile.

În rețeaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecărui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului în rețeaua Vodafone este de 1.10 eur+tva. În reteaua Telekom sistemul de plată presupune trimiterea unui mesaj de confirmare, costul total al serviciului în rețeaua Telekom este de 1,05eur+tva.

● Important: Pana la acest punct ati adaugat fonduri in contul dvs. aflat pe www.odho.ro

● Pentru a achita o factură trebuie să alegeți produsul pe care îl doriți dumneavoastră.După ce ați efectuat comanda și ați ales ca modalitate de plată prin SMS intrați în meniul “Facturile mele” și dati click pe factura care trebuie achitată și alegeti butonul "balanță cont".Introduceți valoarea care trebuie achitată și apoi alegeți butonul"Achită Factura".

● Dupa ce ați achitat factura veți primi un email de confirmare și în scurt timp veți fi contactat de către un operator Opteron Data Hosting & Financial.După ce se achită factura, comanda dumneavoastra va fi activată și veți primi pe email datele pentru a accesa comanda dumneavoastra.Pentru servere dedicate durata de activare va fi de 24h maxim 48h.

● ATENȚIE: În reȚea Orange exista o limită de 100e/lună per telefon, în rețeaua Vodafone exista o limită de 50e/lună per telefon , în rețeaua Telekom exista o limită de 30e/lună per telefon iar în Digi 10e/zi și 50e lunar per telefon. Daca se trimite mai multe sms-uri decât limitele existente ele vor fi reprocesate in 24 de ore pentru Orange si in urmatoarea luna pentru Vodafone și Telekom.

● În momentul în care primiți un mesaj cu Cerere Invalidă și ați fost taxat , vă rugam să ne trimiteți un email cu numărul de telefon de pe care a fost trimis sms-ul, ora la care s-a trimis și email-ul aferent contului de pe odho.ro .